Bibimbap at home!

pink-briefcase

Okay, so, let’s just be honest:  bibimbap is my favorite.  I wrote you a cutesy introduction paragraph here but then deleted it because WHO CARES let’s talk about how to make it.

1.  Rice in rice cooker.

2.  Prep your toppings.

  • Slice and saute zucchini
  • Plop fresh spinach into boiling water until just wilted, drain and rinse with cool water (a.k.a. blanch the spinach)
  • Thin-cut carrots (we don’t julienne in this family, but something along those lines would be excellent), blanch and drain
  • Blanch and drain bean sprouts
  • Pickle some red onion – I used the recipe here but I used rice vinegar instead and halved the recipe
  • Fry a sunny-side-up egg

IMG_0805

3.  Cook the meat.  You’re going to marinate the meat for a minimum of three hours beforehand and probably longer.  I used the marinade recipe here, added a little pear juice, and then let it sit for…

View original post 127 kelime daha

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s